Privacybeleid

Who we are

Our website address is: https://www.dagmara.nl, maar dat wist je al. Welkom in de wondere wereld van privacy notices. We zijn pas net begonnen.

De Europese Unie wil dat we jullie vragen of jullie cookies willen. Dus hebben we braaf een plugin geïnstalleerd van dfactory die het hopelijk doet en hopelijk is het ook voldoende. Zo niet, of is er iets anders wat echt heel belangrijk is om met ons te delen – geen spam of andere vervelende zooi a.u.b. – mail het dan naar: info@dagmara.nl

Deze website is er voor Dagmara, omdat ze graag grapjes vertelt op het podium en mensen soms vragen waar ze gaat optreden of willen laten weten hoe ze het vonden. Achter de grappen en deze site zitten verder geen bijzondere bedoelingen, en ook achter de grappen die ze vertelt hoef je ook niet een andere betekenis te zoeken, want deze site en de grappen zijn allemaal alleen maar bedoeld als entertainment en het bereiken van een publiek. Het gaat hier om de humor.

Er zijn helaas mensen die helemaal los kunnen gaan op het internet en hele nare en vervelende dingen proberen te plaatsen op websites zoals deze. Spam bestrijden en nare en vervelende reacties voorkomen is veel werk en vereist best veel technische kennis. Deze site draait op een applicatie genaamd WordPress, want anders hadden we die site met de hand moeten bouwen, en wie heeft daar nu tijd voor?

We vragen de bezoekers van deze website om gewoon normaal te doen, maar helaas zijn er mensen die niet weten hoe, en spambots natuurlijk, maar ja, die weten van zichzelf niks, die doen alleen maar..

We doen op deze website ons uiterste best om vervelende dingen te voorkomen. WordPress helpt ons daarbij, zoals met het publiceren van die standaard engelstalige privacypolicy hieronder.

Hieronder staat dus in het engels uitgelegd hoe en wat we proberen te doen ten aanzien van privacy, soms ook in het nederlands als we zelf iets erbij verzonnen hebben -zie hier hoe we ons best hebben gedaan- en eigenlijk staat er heel vaak dat we tbv de privacy vooral ook de kennis en tools van anderen gebruiken.

Lang verhaal kort, we gebruiken o.a. de plugins van dfactory, Gravity, Akismet, Automattic, Google Analytics, reCaptcha en meer van die gekke plugins om vervelende dingen te voorkomen en mafketels of spambots te weren, maar we kunnen nooit 100% garanderen dat we daarmee alles voorkomen. En omdat we het interessant vinden om te weten wie Dagmara’s publiek is en of het hosten en beheren van deze website überhaupt de moeite waard is, maken we gebruik van de gratis plugin versie van Monster Insights, (dat werkt ook met Google Analytics), dat wordt hieronder verder uitgelegd.

Als je een tip hebt of feedback over het verbeteren van de privacy op deze site, je kunt ons mailen via info@dagmara.nl. En ook hier, naar deze mailbox, heeft het geen enkele zin om spam of andere zooi naar toe te sturen.

We rapporteren alles wat tegen de wet is en als we zelf een fout maken en daar weet van hebben, dan geven we dat zelf ook door. Hieronder meer.

What personal data we collect and why we collect it

Comments

When visitors leave comments on the site we collect the data shown in the comments form, and also the visitor’s IP address and browser user agent string to help spam detection.

An anonymized string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

Comments are checked for spam through the use of Akismet.

About Akismet

Akismet is the most powerful anti-spam service for the web. Akismet works by checking all your comments against our constantly-growing global spam database to remove irrelevant, malicious content before it gets published and damages your site’s credibility.

Akismet gets increasingly effective over time: the more it learns, the more it protects. Its algorithms are continuously learning from content marked as spam across websites, so it more accurately detects and removes spam from sites in the future.

When Akismet is enabled on your site, only the personal data needed to carry out Akismet’s core function of protecting your site against comment spam is collected from commenters on your site. We do not sell the data you send to the Akismet service, and we do not keep it for long. We have short retention periods of between two weeks and ninety days for the vast majority of our spam-related data, at which point it is automatically deleted from our databases. Anyone can opt-out of all long-term tracking for the very small subset of data we do keep longer by using our contact form. For more information, please visit our Privacy Notice.

Media

If you upload images to the website, you should avoid uploading images with embedded location data (EXIF GPS) included. Visitors to the website can download and extract any location data from images on the website.

Contact forms

Op deze website is een beveiligd contactformulier aanwezig die wordt gecontroleerd op spam en ook met behulp van reCaptcha en Google Analytics wordt geanalyseerd om te bepalen of de site niet door een spambot wordt lastiggevallen. Alle informatie die u verzendt via het contactformulier komt uit in de mailbox: info@dagmara.nl

Cookies

We gebruiken een cookie notice plugin voor WordPress van dfactory. Dan weet je i.e.g. dat ook deze site cookies plaatst, en dat je daar dus niet aan hoeft mee te doen als je dat niet wilt.

If you leave a comment on our site you may opt-in to saving your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so that you do not have to fill in your details again when you leave another comment. These cookies will last for one year.

If you visit our login page, we will set a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is discarded when you close your browser.

When you log in, we will also set up several cookies to save your login information and your screen display choices. Login cookies last for two days, and screen options cookies last for a year. If you select “Remember Me”, your login will persist for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will be removed.

If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

Embedded content from other websites

In onze events plugin genaamd Events Manager gebruiken we google maps via een API met de Google Clouds Platform, dan weet je niet alleen waar, maar ook hoe je naar Dagmara’s volgende optreden moet navigeren. Google heeft ook een privacybeleid.

Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website.

These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Analytics

Deze website maakt gebruik van Google analytics, zie: https://policies.google.com/technologies/partner-sites

Die Google Analytics kunnen we gebruiken dankzij een WordPress plugin van Monster Insights. Zij hebben ook hun eigen Privacybeleid, zie: https://www.monsterinsights.com/privacy-policy/

Who we share your data with

Deze website maakt gebruik van reCaptcha versie 3 om te voorkomen dat ons contactformulier wordt misbruikt. Je hoeft tegenwoordig niet meer van die onleesbare letters over te typen of objecten in saaie plaatjes aan te vinken, want in versie 3 draaien er analyses op de achtergrond om vast te stellen of je een hartslag hebt of een spambot bent, maar ook als je vage berichten achterlaat of haatdragende of supergore dingen post, dan zie je een oranje balk verschijnen met de opmerking dat je poging mislukt is: 1 – 0 voor Dagmara dus! Ook reCaptcha is iets dat wordt ondersteund door Google. Dat betekent dat we meeliften op de privacyvoorwaarden van Google, zie: https://policies.google.com/privacy

Deze website maakt ook gebruik van Akismet anti spam.

How long we retain your data

If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue.

For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

What rights you have over your data

If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Where we send your data

Onze bezoekers worden altijd automatisch gescreend via de spam analyse tool die is meegeleverd met WordPress, waaronder ook Akismet. reCaptcha informatie wordt gedeeld met Google analytics.

Your contact information

Neem contact op via het contactformulier als u vragen of opmerkingen heeft over deze website.

Additional information

How we protect your data

Onze WordPress website is beveiligd via een wachtwoord met two-factor authentication. Verder wordt de site regelmatig geüpdate. En we dwingen een beveiligde transportverbinding (lees: https) af via de Really Simple SSL plugin voor WordPress. Tenzij die plugin ineens niet meer werkt, dus check altijd of dat groene slotje aan staat in je browser, niet alleen op deze website, dat kun je beter altijd checken.

What data breach procedures we have in place

De meldplicht datalekken houdt in dat organisaties (zowel bedrijven als overheden) direct een melding moeten doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) zodra zij een ernstig datalek hebben. En soms moeten zij het datalek ook melden aan de betrokkenen (de mensen van wie de persoonsgegevens zijn gelekt). Dat doen we bij het meldloket datalekken, zie: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/beveiliging/meldplicht-datalekken

What third parties we receive data from

Wij ontvangen informatie via Google Analytics en een bijbehorende plugin van Monster Insights.

What automated decision making and/or profiling we do with user data

Wij willen eigenlijk alleen weten wie geïnteresseerd is in Dagmara’s comedy om met die informatie haar publiek beter te kunnen bereiken en zo mogelijk te verbreden.

Industry regulatory disclosure requirements

Kijk, dat is zoiets dat we niet weten: “Industry regulatory disclosure requirements”. Misschien zijn die er wel of niet, we gaan het uitzoeken. Als iemand het weet, laat het ons aub weten!